cienfuegosest trinidadi - taldadest delfiinid

neljapäev... vist umbes 20. dets. 2007, trinidad


cienfuegosesse otsustasime kauemaks mitte jääda, prantsuse koloniaalstiil oli nähtud, nõukogude aeg kogetud ning purjetama või lahe peale tuurima otsustasime mitte minna. seega jäi lahkudes lahtiseks veel küsimus, kas minna delfinaariumisse või el nichosse.

el nicho tundus huvitavam. mägedes asuvad kusagil hästi peidetud kosed ja loomulikud basseinid, kus saab ujuda, probleemiks on vaid ligipääsetavus.

igasugused turiste harivad väljaanded soovitasid võtta kas korraldatud tuuri, mis maksab 30 cuci näkku või rentida nelikveoline masin. otsustasime oma autoga mitte minna, kuna soovitused ja vihjed teemal, halb tee ning ka ajaline hinnang 45 kilomeetri läbimiseks 90 minutit (millest esimesed 35 km ilmselt on hea tee) rääkisid enda eest.

otsustasime raske südamega delfinaariumi kasuks, pealegi ei tundnud vahur end kuigi hästi - ta nimelt külmetus siin konditsioneeride ja temperatuurivahetuste tingimustes.


delfinaarium oli iseenesest lahe. kuna etendused toimuvad vaid kaks korda päevas ja me peale esimest kohale jõudsime, siis jäi meil veel pea kaks tundi lähedalolevas rannas praadimiseks ja ujumiseks.

etendus oli samuti tore, seda eriti kairika jaoks. ta oli teise ringi vabatahtlik. esimese ringi vabatahtlik määriti nii kaenla alt kui pealt ja näost kalaga kokku. lisaks pätsasid delfiinid ta nokatsi ära (mille nad pärast aplausi saatel küll tagastasid).

kairikal läks paremini, ta kupatati küll kohe vette, aga delfiinide seltsi. nood lükkasid oma ninad ta taldade alla ning tõstsid kairika veest välja nii, et tüdruk seisis vee kohal nagu noor jeesus - ainult et taldadest kasvasid delfiinid peadpidi välja. seisis ta päris kõrgel, oma kolm- nelikümmend sentimeetrit. ta ise oli marurahul :)

peale delfinaariumit asusime tridinadi poole teele, kus peale mõningast kitsast ja tihedat liiklusseiklust leidsime ka tee soovitatud casa particular'i juurde.

pidime võtma kaks eraldi casa't. mina sain toredate inimeste juurde. vahur ja kairika aga sattusid kusise näoga perenaise ja inimeste juurde, kes neil isegi viisad konfiskeerisid, et korralikult võimudele raporteerida, kes tuli ja kuna jne. tundus paras koputajate pere.

minu casa's sõime suurepäraselt õhtust - kairika lobster oli ilusti veel kooriku sees ja kaunilt punane. söök oli väga hea. õhtul plaanime külastada veel casa de la musica't. see on vanalinna peaväljaku servas ja väljakul peaks käima paras salsa pidu. eks näis.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

Unknown ütles ...

Tere kõigile, Kas sa rahaliselt pigistatakse? Kas sa otsima vahendeid, et maksta ära laenu ja võlad? Kas sa otsima rahanduse asutada oma äri? Kas teil on vaja isikliku või äri laenu erinevatel eesmärkidel? Kas sa otsima laenude suurte projektide elluviimisel? Tagada laenu meilt täna ja alustada millegi rahuldust. Meie tehingu 100% garanteeritud, sest me tagama ka südamlik suhted klientidega. Pakume Laenud ilma krediidi kontrolli, nr tagatise lihtsa sammuga, kiiresti rahastamise ja madala intressimääraga 3%. Miks jäävad rahalist jaotus? Võtke meiega juba täna e-posti teel: Oceanicfinance113@gmail.com

ardan ütles ...


We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600

2. Currency : USD/EURO

3. Age of Issue: Fresh Cut

4. Term: One year and One day

5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)

6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2

7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties

8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c

9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760

10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103

11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.



Name: Muhammed Emir Harun

Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

Maureen ütles ...

Attention! Attention!! Attention!!!,

Do you need an urgent financial credit ***? *Email : bdsfn.com@gmail.com
Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts Six months after you get your Loan in your bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *.Email : bdsfn.com@gmail.com

Name :
Country :
Phone number :
Amount Needed as Loan :
Purpose of Loan :
Have you applied for loan online before (yes or no)
Email : bdsfn.com@gmail.com
Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
Mrs.Emilia Fedorcakova

Attention! Attention!! Attention!!!,

Do you need an urgent financial credit ***? *Email : bdsfn.com@gmail.com
Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts Six months after you get your Loan in your bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *.Email : bdsfn.com@gmail.com

Name :
Country :
Phone number :
Amount Needed as Loan :
Purpose of Loan :
Have you applied for loan online before (yes or no)
Email : bdsfn.com@gmail.com
Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
Mrs.Emilia Fedorcakova

¡Atención! ¡¡Atención!! ¡¡¡Atención!!!,

¿Necesita un crédito financiero urgente ***? * Correo electrónico: bdsfn.com@gmail.com
Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com Transferencia muy rápida y directa a su cuenta bancaria * El reembolso comienza Seis meses después de que obtenga su Préstamo en su cuenta bancaria * Tasa de interés baja del 1% * Pago a largo plazo (1-30 años) Altura * Flexible *** y luego pago mensual *. Correos electrónicos: bdsfn.com@gmail.com

Nombre :
País :
Número de teléfono :
Monto necesario como préstamo:
Propósito del préstamo:
¿Ha solicitado un préstamo en línea antes (sí o no)
Correo electrónico: bdsfn.com@gmail.com
Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
Sra. Emilia Fedorcakova

Urgent Loan ütles ...

Lugupeetud laenutaotlejad

Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma äri? See laenufirma asutati inimõiguste organisatsioonid üle maailma, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes eluraskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke meiega ühendust allolevate üksikasjadega: elenanino0007@gmail.com

Nimi:
Vajalik laenusumma:
Laenu kestus:
Mobiiltelefoni number:

Tänan teid ja Jumal õnnistagu teid
USLADA
Jelena Nino