purjus euroametnikud

13. dets. 2007, neljapäev, brüssel, serge'i köök

vahur elab lahedas kohas, oli mu esimene mõte kui taksost välja astusime ja uuesti jalad alla sain.

enne seda olin ma tallinna lennujaama läinud riskikartlikult kuid rumalalt, kaks tundi varem nii, et poolteist tundi ootasin väravate ees (tulutute katsetega pääseda internetti) ning peale pardale asumist ootasin veel 50 minutit, kuna mingisugused euro-lennu-regulatsioonid tingisid lennu hilinenud väljumise.

beale brüsselisse jõudmist sõitsin ma otse koos vahuriga ühele euroametnike jõulupeole, kahe seljakotiga, mõlemad pool tühjad.

pidu oli omaette kogemus. jommis eurorahvas, jommis naised, jommis inimesed siit ja sealtpoolt lömmis. võlts-shotlased kiltide ja aluspüksteta. baah. mina kaah.

seal oli iga kaineimagi mõistusega euroametnik purupurjus. söögid aga olid head, iga maa esines oma lauatäiega suupistetest ja alkoholivalikust, mis andis oodatava tulemuse.

ja siis me võtsime takso ja sõitsime vahuri juurde ja mu esimene mõte oli, kui me jõudsime brüsseli vanalinna ja keerasime kitsasse tänavasse, kus vahur elab, et ta elab lahedas kohas.

ta elab serge'i juures. sama mehe juures kes Kettal reheall luges oma luulet, luges oma luulet ja lugedes lasi taustaks sürri muusikat. mitte et keegi meist toona lätetel midagi mõiganud oleks. aga lahe oli ikka, juba tema hääle pärast, mis on kergelt öeldes sugestiivne.

homme, peale tänast kerget järgmist veini on lennuk, mis võtab need 10 tundi ja me peaksime maanduma havanas.

magama, aga nüüd.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.